Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Koristeći besplatan odmor za jeftine projekte DIY jastuk

Anonim

Tijekom vikenda sam se odvažio mojoj lokalnoj Target gdje sam došao preko zločin od 90% od slobodnog odmora. Nakon razmišljanja glasno (glupo Sarah) o korištenju ove sparkly "snijeg pokrivač" (aka udaranje s glitter u njemu) će raditi dobro kao punjenje za mnoštvo projekata jastuka imam na palubi, moj muž doslovno morao zgrabiti ono što je mogao kao krda žena došla je roniti u neku kuću. Na $ 0.30 svaki koji bi ih mogao kriviti?

Rekao sam da planiram napraviti jastuke i rekao da ću dobiti košaricu. Iako udaranje nije teška, malo je neugodno. Kad sam se vratio, polica je bila prazna i moj muž je izgledao kao da je bio u ratu. Uhvatio je onoliko koliko je mogao držati, a drugi koji su slušali uzeo je ostatak. Pakao nema bijesa poput žena koje mogu postići jeftin projekt zanatstva.

Bilo je vrijedno boriti se, jer moja 9 vrećica udaraca, mislim snijeg pokrivača, učinit će veliku punjenje za neke jastuke projekata koji su čekali da se dogodi. Čak i kada se udaranje proda u zanatskoj trgovini, nije to jeftino, pa u trideset centa jastuka razmatram ovaj savjet vrijedan dijeljenja ... sad kad imam sve što mi je potrebno, to je. Što? Sve je lijepo u ljubavi, obrtu i čišćenju.

(Slika: Sarah Rae Trover)

Apartment Therapy podupire naše čitatelje s pomno odabranim preporukama o proizvodima kako bi poboljšao život kod kuće. Podržite nas kroz naše neovisno odabrane veze, od kojih mnogi zaslužuju proviziju.