Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Manje od 5 USD: DIY dvoslojni Tabletop Planter

Anonim

Čim sam vidio fotografiju dovršenog projekta, pomislio sam, "Hmm, ovo me podsjeća na keramičarsku zdjelicu Shane Powers koju sam vidjela neko vrijeme u West Elmu." Nisam siguran je li to inspiracija iza ovog DIY, ali bez obzira na to, to je super-lukav upcycling na jeftini. 4, 33 dolara točnije.

Kristi, od Addicted 2 Decorating, prilično je pametan s jeftinim DIY's, ali jeftini i onda je jeftin ! I na sreću za manje sklone, ne samo da će ovo biti lako na vašem novčaniku, već će to biti i jednostavan projekt koji će u kratkom vremenu izbiti.

U slučaju da niste mogli otkriti, kosti ovog projekta zapravo su staklene svjetlosne obloge u dvije različite veličine i jedan drveni svijećnjak. Baciti ljepilo po vlastitom izboru, i to je sve što je potrebno. Zatim možete dobiti lukav dodajući tlo i biljke po vašoj želji.

Kristi komentira činjenicu da ona ne dolazi opremljena zelenim palcem, ali budući da imam jedan, mislio sam da ću dijeliti dva centa. Budući da ovaj spremnik nema drenažnu rupu na dnu, morate imati na umu dvije stvari. Koje biljke odabirete i zalijevate. Kristi je bio u pravu odabrati kaktuse i succulents. To su vjerojatno najbolje biljke za nju jer one su tolerantne sušama i nikada ne smiju biti pretjerane! Budite svjesni da nikad ne želite da korijenje ostane mokro, tako da nekoliko i nekoliko kapi tu i tamo, ili lagano zamagljivanje će biti dovoljno većinu vremena, posebno tijekom zimskih mjeseci. Također je poželjno postaviti sloj šljunka ili pumice kamenja na dno jer će to odvesti vlagu od tla i korijena.

Da biste vidjeli više fotografija ili čuli što Kristi ima za reći o svom super-lako DIY planter, glavu na Addicted 2 uređenje.

(Slike: Addicted 2 Decorating)