Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Prije i poslije: jednostavne police postaju elegantna kabineta

Anonim

Većina nas ima skup police koji su definitivno više funkcionalni nego moderni. Ovaj otrcani set preživio je preseljenje u našu novu kuću i uspio je izgledati čak i šabbier koji sjedi na našem novom katu pločica i susreće se sa svježe obojenim zidom. Trebalo mi je samo tri godine, ali konačno je dobila preobrazbu koja više odgovara svojoj novoj stanici u životu.

Pripovijed je došla dok sam skicao planove za kabinet i shvatio da je duh kabineta u osnovi skup police s leđima i vratima! Naravno, kao što te stvari imaju tendenciju da ide, to je malo složenije od toga. Najveći izazov bio je oblikovanje vrha kako bi se uklopio u svoje konačno odmorište, koje je svojevrstan kvadrat u obliku čudnog zida s kosim stropom. Imao sam veliki prazan prostor na desnoj strani vrata, što se pokazalo savršenim mjestom za niz lažnih ladica.

Sve u svemu, ovaj projekt me nije mnogo koštao. Imala sam najveći dio drveta koji je ležao i samo je morao kupiti hardver i neke od trim dijelova. Najveće je razočaranje što se toliko daleko uvuče u kupaonicu na katu koju nitko nikad ne može vidjeti.