Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Prije i poslije: dekomprimiranje Trgovine za trgovinu

Anonim

Neki ljudi samo imaju svu sreću kada je riječ o njuškanju trgovina štedljivosti. Kad je Kim pronašla ovaj oštećeni, ali čvrsti stol za nevjerojatnu cijenu od 26 dolara, znala je da to mora imati; učenje je bilo na prodaju jer je pola to samo zaleđivanje na tortu. Odmah je stisnula stol u svoj automobil, odlučna da isprobava tehniku ​​odvikavanja na ovom pronalaženju.

Kim je upotrijebio ovaj komad eksperimentiranjem s tkaninom, koristeći se preostalom povoljnom cijenom (samo $ 5 / dvorište) kako bi dodala neku boju i teksturu ovom vintage komadu. Prekrijala je podnožje stola prije nego što ju je slikala meko žuto. Kim je sjajila glatku površinu, a zatim je prevučena u poliuretanu kako bi zaštitila završnu obradu prije nego što je slikanje rubova crno za kontrast. Puno rezanja i dekoupiranja kasnije, Kim je imala svijetli i prekrasan radni stol po povoljnim cijenama.

Za više slika i detaljan materijali informacije, check out previše vremena na mojim rukama: Decoupage Fabric Desk. To bi bio veliki projekt za komad drvenog namještaja gdje je završetak previše otišao uštedjeti, ili za sobu koja treba malo oomph.

Slika: Fotografije Kim iz previše vremena na mojim rukama.